U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

The Company Consultants 

 

  Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken!

06 - 51 05 78 69

 

 

Wij kunnen u helpen op de volgende terreinen:

Fiscaal advies

Financieel advies

Juridisch advies

Interim Consultancy

 

Vertrouwen

 

 

 

 Uw belastingaangifte tegen het scherpste tarief!

 

De belastingaangifte voor een predikant vraagt in veel gevallen om gespecialiseerde kennis. Ons kantoor heeft de kennis en ervaring in huis om de verschuldigde inkomstenbelasting voor u te berekenen. Wij zouden u daarom graag van dienst zijn als u hulp en/of advies wenst bij uw aangifte voor de inkomstenbelasting.

 

Ons kantoor kan u tegen een zeer scherp tarief van dienst zijn, omdat wij de aangifte verzorgen voor een aantal predikanten. Wij hoeven onze kennis op dit terrein niet alleen voor uw situatie op peil te houden. 

 

Wij onderscheiden ons voornamelijk op het terrein van integriteit van andere kantoren. Wij zoeken, bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, niet de (uiterst discutabele) grenzen op van de actuele wet- en regelgeving. 

 

Als u zich in onze visie herkent, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met ons kantoor. Als u een complete administratie aanlevert, dan kunnen wij de aangifte verzorgen voor 225 euro per jaar (inclusief BTW).